Cârlige pescuit

RIG - RONNIE RIG - carlig nr.6 - 3buc

Ronnie Rigs gata de utilizat pentru boilies pop-up. Cârlig BKK de calitate superioară montat pe un vartej cu un conector rapid, acoperit cu tub termocontractabil. Momeala este montată pe un mini vartej care se deplasează de-a lungul tijei cârligului...

11,00 Lei

Ace Hayabusa M-1 nr 6

Plic 10 Ace pt pescuit  nr 6..

12,00 Lei

Carlige Atomic Tackle Claw Gunsmoke

Carlig cu tija scurta si deschidere mare (wide gape) Caracterizat de constructia robusta si varful indreptat usor spre interior pentru protejare atunci cand pescuim in zone cu piatra sau suprafete dure care i-ar putea afecta agerimea.Varful ascutit si deschiderea mare asigura o priza excelenta ..

29,00 Lei

CARLIGE FP CARP TURN DOWN NR.6

..

6,00 Lei

CARLIGE GOLDEN POINT CHINU NR.12 GB 10buc

Un carlig extrem de ascutit si durabil. Varful sau este acoperit cu aur de 24 de carate. Un carlig de baza pentru pescuitul la crap in special folosind momeala pe baza de plante.Marime: 12Culoare: Black GoldVarful carligului detine barbeta (Spin)Tija carligului detine paletaCantitate: 10 buc..

10,00 Lei

CARLIGE HAYABUSA M1 BLACK NI NR 6 10BUC

..

12,00 Lei

Carlige Kamasaki P806BN Size 6

Seria clasică de cârlige KAMASAKI P806BN este destinată pescuitului la crap. Montura recomandată este cea cu plumb fix iar momeala poate fi atașată la cârlig fie pe fir de păr fie cu anou. Cârliele au tija dreaptă și curbura largă, mai pronunțată, o caracteristică ce facilitează autoînțeparea. Ochet..

3,50 Lei

CARLIGE LEGATE FEEDER NR 12 (4 BUC)

..

12,60 Lei

CARLIGE SENSUAL - ISEAMA W/RING Nr.8 Black N. 10buc

Un carlig foarte puternic cu ochet cu o curbura larga si o tija scurta. Extrem de folositor la pescuitul la crap mare sau la amur.Marimea carligului: 8Culoare: Black NickelCarlig cu barbeta (Spin)Carlig cu ochetCantitate: 10 buc..

5,00 Lei

Carlige Trokar Saltwater Pro-V Octopus Hooks

Trokar este numele cel mai sonor din lumea carligelor de pescuit "Made in U.S.A" si ofera pescarului performante greu de egalat. Datorita varfului ascutit cu 3 muchii, caligele Trokar necesita doar 50% din presiunea normala pentru a penetra gura pestelui rezultand in mult mai putine a..

42,00 Lei

Afişare 1 - 12 din 14 (2 pagini)