Boilies

BENZAR MIX BICOLOR METHOD PELLET Căpșuni și miere

Momeala cu două culori Method Bicolor Pellet, este noul agent dublu al pescarilor. Lăsând gluma la o parte, Benzár Zsolt a reușit să vină cu o noutate, care, cu siguranță va deveni una din preferatele pescarilor cu method feedere.Acest pelet pop-up este fabricat în mai multe combinații de aromă, cee..

13,00 Lei

BENZAR MIX PRO CORN WAFTERS Strawberry

..

20,00 Lei

BOILIES Chili Blackberry 15 mm 700g

..

36,00 Lei

Boilies de carlig Rod Hutchinson Mulberry Florentine Hard Hookbaits 15mm

Boiliesuri de carlig, special intarite pentru a rezista atacurilor pestilor mici sau ale racilor Sunt complementare gamei de nade Rod Hutchinson Mulberry Florentine Mulberry Florentine este cea mai celebra si mai eficienta aroma de mulberry, promovata puternic de Rod Hutchinson..

30,00 Lei

Spotted Fin Frank Warwick Classic Corn Dumbbell Wafters

Boiliesuri cilindrice pentru carlig cu aroma de porumb dulce (Classic Corn) Culoare galben fluo Folosesc aceeasi combinatie de atractanti si arome cu a gamei de pop-upuri de mare succes produsa de Spotted Fin impreuna cu Frank Warwick Disponibile in doua dimensiuni: 12 x 15mm si 15 x ..

29,00 Lei

Spotted Fin Pineapple and N-Butyric Acid Wafters 12x15 mm

Boiliesuri cilindrice care includ una dintre cele mai de succes combinatii de atractanti in pescuitul crapului: aroma de ananas (pineapple) si acid n-butyric Pineapple and N-Butyric Acid Wafters sunt recomandate cand pescuiti pe substrat malos pentru ca isi pastreaza aroma o perioada lunga..

30,00 Lei

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)